Csapatunk

Rudi Bettina

E-mail elérhetőség: rudi.bettina@korosi.hu

„Nincs kudarc csak késleltetett siker.”


A spanyol nyelv és kultúra szeretete gimnázium után Madridba repített, ahol au-pairként dolgoztam egy évet egy spanyol családnál. Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen módon magaménak tudhatok egy kis szeletet a spanyol világból, és örülök, hogy a tanítás során folyamatos kapcsolatban lehetek vele.

A nyelv és a tanítás maga számomra az energiát jelenti, amely hiszem, hogy ragadós, így célom, hogy minél több diákot „megfertőzzek”. Nyelvtanárként törekszem továbbá arra, hogy a néha szigorúnak tűnő elvárások mellett a diákjaim jól érezzék magukat a spanyol nyelv és kultúra által teremtett környezetben, valamint olyan tudásra tegyenek szert, amit később kamatoztatni tudnak az életben

Nyelvtanulási és egyben életfilozófiám is, hogy „Nincs kudarc csak késleltetett siker.”

Miért a Kőrösi?

A Kőrösihez a családias hangulat és a nyelvi sokszínűség köt leginkább. A gimnáziumban tanított nyelveken keresztül kinyílik a világ, új kultúrákat lehet megismerni, valamint mindig új célok, álmok válnak megközelíthetőbbé. Ezek elérésében élmény együtt dolgozni diákokkal és kollégákkal egyaránt.

Miért az IB?

Az IB képzés úgy gondolom, hogy reflektív, önálló, a világra és az új ismeretekre nyitott, empatikus diákokat képez, valamint kompetenssé teszi őket arra, hogy a későbbiekben helytálljanak a külföldi egyetemeken. A nyelv ez esetben maradéktalanul eszköz és nem cél, így lehetőségük nyílik spanyol nyelven ismereteket szerezni és gondolkodni. Örülök, hogy elkísérhetem a diákokat ezen az úton, és hogy nemzetközi légkörben dolgozhatok.