Diákjaink

Diákok munkái

CAS - 2020

Az iskola IB-s diákjai az elvégzendő közösségi szolgálat keretében (CAS) szeretnék a segítségüket felajánlani a kőrösis diákoknak. A projektjükben korrepetáló és gyakorló foglalkozásokat vállalnak, de akár egy-egy számonkérésre való felkészülésben is szívesen segítenek.
A foglalkozásokat vállaló IB-s diákok listája és elérhetősége, illetve a választható tantárgyak listája az általuk erre a célra készített weboldalon található meg.
 
 

Group 4 projekt - 2020

A COVID-19 vírus megjelenése óta a különböző kézfertőtlenítők az életünk mindennapi részévé váltak. Erre való tekintettel néhányan úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy weboldalt, amin különböző kézfertőtlenítő márkák/fajták előnyeit és hátrányait mutatjuk be, természettudományi szempontból (biológia, kémia és fizika). A projektünk részeként még egy saját kézfertőtlenítőt is gyártottunk otthon, ami a weboldalunk végén egy videó formájában tekinthető meg. Ez alapján bárki elkészítheti otthon a sajátját. Reméljük, hogy a különböző szempontok, ami alapján a kézfertőtlenítő márkákat összehasonlítottuk segítségül szolgálnak majd mindenki számára! 

https://sites.google.com/korosi.hu/ibgroup4-reka-jerry-bori-simon?pli=1&authuser=0

https://sanitaeronline.wixsite.com/-sanitaer